VUKELIĆ DARA

OMLADINSKA 6Njiviceotok Krk

Telefon: 00385-51-846784; 00385-91-5810200

Web:

Vlasnici govore: EN, IT

Pošaljite upit

broj osnovnih ležajeva2
broj pomoćnih ležajeva1
dječji krevetić PO UPITU
broj spavaćih soba1
dnevni boravak DA
br.pom. ležaja u boravku1
pozicija KAT
kvadratura50
klima NE
telefon DA
TV DA
satelitska TV DA
Internet (Wi-Fi) BESPLATNO
terasa DA
parking DA
garaža NE
vez NE
pogled na more DA
do mora (m)300 m
do centra (m)300 m
kućni ljubimci DA
pristup kolicima NE
grijanje DA
KUPAONICA
perilica rublja NE
tuš / kada KADA
KUHINJA
hladnjak DA
pećnica DA
štednjak DA
aparat za kavu DA
roštilj vanjski DA
DODATNA PONUDA
Internet
AP2 CJENIK U EURO PO DANU ***
PRED SEZONA
SEZONA
POST SEZONA
PO UPITU
PO UPITU
PO UPITU
KALENDAR ZAUZETOSTI

POŠALJITE UPIT ZA AP2

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 4+3=

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI
Smještaj u blizini Njivice
APARTMANI MAGLIĆ
Njivice
Smještaj u blizini Njivice
CIGROVSKI JASNA
Njivice

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.