LABURA ŽIVKO

DON PAVE ZANKIJA 29PrivlakaZadarska rivijera

Telefon: 00385-23-367439; 00385-99-5055562, 00385-99-6536246

Vlasnici govore: DE, EN

Pošaljite upit

OPIS MJESTA

Obiteljska kuća, vlasnici s obitelji borave tijekom cijele godine i brinu se o gostima svaki dan. Lako prepoznatljiva iz daleka, kuća s morskim valovima na zidu. Veliki vrt koji se obradjuje i uvijek ima cvijeća, voća i povrća. Lokacija je sami centar Privlake, na 2 minute hoda od plaže Loznica, gdje se održavaju sva zbivanja. Pored kuće prolazi i poznata privlačka šetnica koja vodi do luke i nekolicine drugih pješčanih plaža. U blizini su tri trgovine, restoran, beach bar, kamp s mnogim zabavnim ponudama. Tijekom ljeta rijetko ima slobodnih termina jer većina gostiju dolazi već preko 10 a neki i 15 godina. Cijela obitelj daje sve od sebe da gostu pruži istinski odmor, mir i opuštenu atmosferu.

OPIS OBJEKTA

Prostran jednosoban apartman za dvoje, čistih i modernih linija i dekora. Perilica suđa, Wi-Fi, klima uključeno u cijenu. Madraci i nadmadraci su novi, dekor osvježen, potpuno opremljen.

broj osnovnih ležajeva2
dječji krevetić NE
broj spavaćih soba1
dnevni boravak DA
br.pom. ležaja u boravku0
odvojeni boravak DA
pozicija PRIZEMLJE
kvadratura31 m2
klima DA
telefon NE
TV DA
satelitska TV DA
Internet (Wi-Fi) BESPLATNO
terasa ZAJEDNIČKA
parking DA 1
garaža NE
vez NE
pogled na more NE
do mora (m)50 m
do centra (m)400 m
pristup kolicima NE
grijanje DA
KUPAONICA
perilica rublja NE
tuš / kada TUŠ
KUHINJA
hladnjak DA
pećnica NE
štednjak DA
mikrovalna DA
aparat za kavu DA
perilica suđa DA
roštilj vanjski DA
DODATNA PONUDA
1) Kapacitet 2 gosta 2) Rezervacija min. 4 noćenja. Depozit 15 Eura po danu rezervacije. 3) Tihi sati od 00-08, te 13-17. Galama nije dopuštena, kuća za odmor. 4) Plaćanje na check in.
OPIS APARTMANA AP1
Prostran jednosoban apartman, čistih i modernih linija i dekora. Perilica suđa, Wi-Fi, klima uključeno u cijenu. Madraci i nadmadraci su novi, dekor osvježen, potpuno opremljen.
AP1CJENIK U EURO PO DANU ***
PRED SEZONA
SEZONA
POST SEZONA
65 EURO

POŠALJITE UPIT ZA AP1

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 4+4=

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI
Smještaj u blizini: Privlaka
VILLA FRANICA
Privlaka
Smještaj u blizini: Privlaka
VILLA GOGA vl. EMIL GLAVAN
Privlaka

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.